Gyűjtött összeg: HUF {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}}

A tiszta ivóvízhez, valamint a megfelelő tisztálkodási és higiéniai lehetőségekhez való hozzáférés alapvető emberi jog! Mégis, ma világszerte mintegy másfél milliárd ember számára nem elérhető a megfelelő minőségű víz, mely probléma minden nap 700 kisgyermek haláláért felelős. Az UNICEF azért dolgozik, hogy a világ valamennyi gyermeke számára elérhető legyen a biztonságosan fogyasztható víz.

Tegyél az egészségedért, igyál minden nap tudatosan és gyűjts gyerekeknek világszerte, hogy az UNICEF segítségével ők is tiszta vízhez jussanak!

 

A tiszta ivóvízhez, valamint a megfelelő tisztálkodási és higiéniai lehetőségekhez való hozzáférés alapvető emberi jog. Mégis, ma világszerte legalább másfél milliárd ember számára nem elérhető a megfelelő minőségű víz és közel 3 milliárd embernek nincs lehetősége szappanos kézmosásra sem. A nem megfelelő minőségű víz és szanitáció miatt minden nap 700 kisgyermek hal meg világszerte!

Tégy ellene! Segíts gyermekeknek világszerte!

A megfelelő mennyiségű víz fogyasztása építi immunrendszerünket, növeli vitalitásunkat. Egy felnőtt szervezet átlagosan napi 1,5–2 liter vizet veszít, mely mennyiséget esszenciális pótolni! 

Tégy magadért! Élj egészségesen, figyelj a folyadékbevitelre!

 

  1. Hozd létre a profilod! Készítsd el adománygyűjtő adatlapodat a CSATLAKOZZ gombra kattintva és írj a célodról, arról, mit jelent számodra a víz, miért fontos, hogy te egészségesen élj vagy akár arról is, miért fontos adományozni! 
  2. Gyűjts adományokat! Árazd be a napi vízfogyasztásod és tűzd ki a célt: hány pohár víz fogyasztását vállalod. Oszd meg célod minden létező felületen és kérd ismerőseid, családod, barátaidat, de akár ismeretleneket is arra, hogy támogassanak kihívásodban, amellyel hozzájárulsz saját egészségedhez és rászoruló családok vízellátásához is!
  3. Élvezd a segítségnyújtás örömét! Légy magadra büszke! Kürtöld világgá, hogy a Víz Világnapja alkalmából tettél önmagadért és tettél másokért is! Légy egészséges! Légy filantróp! 

Ne feledd: jót tenni jó!!

 

További információkért látogass el weboldalunkra:

VÍZ VILÁGNAPJA

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close