UNICEF BAJNOKSÁG

  1. júl. 23. – 2021. aug. 30.

#FairplayForChildren

Szereted a versenyeket, és szívesen összekötnéd a sport iránti szereteted a jótékonysággal? Figyelmedbe ajánljuk új, nyári programunkat, ahol az olimpikonokhoz hasonlóan Te is kihívások elé állíthatod magad: csatlakozz az UNICEF Bajnoksághoz, és adománygyűjtéseddel támogasd a világ nehéz sorsú gyermekeit!

Fuss, ússz, kerékpározz, rendezz foci, pingpong vagy tollaslabda versenyt, jógázz rendszeresen vagy túrázz a barátaiddal, a lényeg, hogy érezd jól magad, és mozogj egy nemes célért!

Legyél akár profi vagy hobbisportoló, ha szívesen tennéd magad próbára, ne habozz! Az UNICEF Bajnokságon egyedül vagy csapatoddal együtt is indulhatsz: szeretettel várjuk családtagok, baráti társaságok, egyesületek és gyerektáborok jelentkezését is.

Határozd meg személyre szabott célodat bármilyen sportágban, hozd létre profilodat adománygyűjtő felületünkön, és kezdj kampányba!

Sikeres adománygyűjtőinket UNICEF éremmel és kitüntető oklevéllel is díjazzuk.

Hogyan segíthetsz?

  1. Hozz létre egy profilt saját magad vagy csapatod számára!

  2. Adj hozzá leírást! Tűzz ki egy olyan célt, amelyet az UNICEF Bajnokság ideje alatt teljesíteni szeretnél - bármilyen szinten, bármilyen sportágban!

  3. Határozd meg, mekkora adományösszeget gyűjtenél össze! Javasoljuk, hogy magánszemélyként tűzz ki egy minimum 30.000 Ft-os célt, csapatban akár ennek többszörösét is teljesíthetitek.

  4. A célösszeg összegyűjtéséhez kérd családod, barátaid támogatását! Oszd meg profilod ismerőseiddel, kampányolj kihívásod mellett! Fotókkal és rövid figyelemfelkeltő szövegekkel, illetve hashtagekkel ellátott posztokkal ösztönözheted szurkolóid, támogatóid, ismerőseid a social media felületeken.

  5. Amennyiben csapatoddal, táboroddal együtt egy sportesemény vagy háziverseny szervezésén keresztül támogatnád az UNICEF munkáját, a rendezvényből befolyt összegek egy részét is felajánlhatod, illetve szívesen fogadjuk az aláírt, licitre bocsátott tárgyakból összegyűlt adományokat is. 

  6. A csarnokokban, versenyeken, mérkőzéseken kihelyezett adománygyűjtő dobozok tartalmát online átutalással tudod az UNICEF részére eljuttatni, a saját adománygyűjtő profilodon keresztül.

Jótékony UNICEF sportolóként most a történelem legnagyobb és leggyorsabb immunizációs programját támogathatod adományoddal. Adj oltást azoknak, akikhez nem jut el a COVID-19 elleni oltás!

Legyél Te is a gyerekek bajnoka!

További információ: https://unicef.hu/unicef-bajnoksag 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close