Őszintén gratulálunk a Nagy Nap alkalmából és sok boldogságot kívánunk!

Ha úgy érzitek, hogy a világ szerencsésebb feléhez tartozva nincs semmi, amit házasságkötésetek alkalmából magatoknak kérhetnétek, illetve azt gondoljátok, hogy a vendégeitek is jobban örülnének, ha a köszönőajándékuk jótékony célt támogatna, akkor ez a ti kampányotok!

Segítsetek boldoggá tenni gyerekeket világszerte!

I. Nászajándék helyett

Kérjétek meg vendégeiteket, hogy nászajándék helyett ajándékozzanak meg titeket azzal, hogy olyan gyermekeket támogatnak, akiknek kevésbé szerencsés sors jutott. 

Esküvő kampány négy lépésben:

1. Regisztrálj és hozd létre profilod!

2. Írd meg személyes történeted, mesélj arról bemutatkozó szövegedben, miért érzed fontosnak, hogy nászajándékok helyett rászorulókat segíts! Választhatsz egy UNICEF ügyet is akár és mi segítünk neked abban, hogy minél többet megtudj a témáról, amivel sarkallni tudod szeretteid a támogatásra.

3. Küldd el profilod a lehető legtöbbeknek kérve őket, hogy az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva jutassák el a nektek szánt ajándék árát, amivel az UNICEF gyermekéleteket ment.

4. Ha mégis inkább az esküvődön gyűjtenél, tedd bátran! Nincs más dolgod, mint a nagynap után feltölteni kampányodhoz az összegyűlt összeget. 

 

II. Köszönőajándék helyett

A köszönőajándékok helyett, amikkel a násznépet lepnéd meg, válaszd az UNICEF munkájának támogatását és segíts gyermekeknek világszerte!

Jótékony köszönőajándék négy lépésben:

1. Regisztrálj és hozd létre profilod!

2. Írj egy bemutatkozó szöveget, mesélj a motivációdról, arról, miért érzed fontosnak, hogy köszönőajándékok helyett rászorulókat segíts! Szólítsd meg vendégeidet, tudasd velük, hogy te azzal hálálod meg nekik, hogy veled voltak életed egyik legfontosabb napján, hogy az erre szánt összeggel nehéz sorsú gyermekeket támogattál.

3. Számold ki, mennyit szánnál köszönőajándékokra és ezt az összeget az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva töltsd fel oldaladra!

4. Vendégeiddel oszd meg a profilod linkjét, hogy láthassák ajándékukat illetve akár vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk abban, mi szerepeljen a köszönőkártyádon!

5. Ha szívesebben utalsz az alapítvány bankszámlájára, arra is van módod! Írj nekünk: segitunk@unicef.hu.

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close