Mozogj a gyerekekért és sportolj a tiszta vízért!

 

A világon naponta 16.000 gyermek veszti életét olyan okok miatt, amelyek megelőzhetőek lettek volna. Az élelem és a védőoltások hiánya mellett az egyik legnagyobb jelentősége a tiszta ivóvíznek van. Ma 2.1 milliárd olyan ember él a Földön, aki nem jut napi szinten hozzá a megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvízhez.

 

Idén augusztusban újra itt a lehetőség, hogy a gyerekekért sportoljunk! Edzőként vagy hobbi sportolóként, jóga stúdió vagy táncteremként, gyűjtsetek adományokat azért, hogy az UNICEF tiszta ivóvízzel tudja segíteni a rászoruló gyerekeket. Az elmúlt években Új-Zélandtól Kanadáig, beleértve Magyarországot is, több ezer ember vett részt az UNICEF különleges akciójában, hogy a sport szeretetét és a mozgás örömét a jótékonysággal ötvözze!

 

Szeretnél csatlakozni?

 

  1. Hozd létre profilod a CSATLAKOZZ-ra kattintva!
  1. Írd meg személyes történeted, mesélj arról bemutatkozó szövegedben, miért érzed fontosnak, hogy a gyerekekért sportolj, mozogj!
  1. Oszd meg a kampányprofilod a lehető legtöbb emberrel, arra kérve őket, hogy az ADOMÁNYOZOK-ra kattintva támogassák a gyűjtésedet, amivel az UNICEF gyermekéleteket ment.

 

A kampány ideje:

2020. szeptember

 

Adományinfó:

  • 1.500 Ft = 1db automata vízcsapra elegendő
  • 3.000 Ft = 300db tisztító tablettát jelent, 1 db tabletta 5 liter vizet tisztít meg
  • 4.000Ft = 1 család higiéniás csomagját fedezi, amely szappant és tisztálkodási eszközöket tartalmaz
  • 161.200ft = egy fúrt kút ára, ami egy egész közösség számára tiszta vízzel szolgál

 

Tudj meg többet a csatlakozási módokról, akár egyénileg, akár edzőteremként, jógastúdióként vagy tánciskolaként vennétek részt!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close