Az UNICEF hiszi, hogy a biztonságos, boldog gyermekkor mindenkit megillet nemre, etnikai és társadalmi hovatartozásra való tekintet nélkül. Szervezetünk ott dolgozik, ahol a legégetőbb szükség van a segítségre: ivóvizet, élelmet, gyógyszereket, oltóanyagokat biztosít a legrászorultabbaknak és igyekszik a fejlődés minden szakaszában támogatást nyújtani a születéstől a fiatal felnőtt korig. 

Ezen az oldalon lehetőséged van követes adománygyűjtő kampány indításához illetve azokhoz való csatlakozáshoz.

Ha szeretsz sportolni, hát fussunk közösen, vagy jógázzunk valahányan egy napon, de akár át is úszhatnánk együtt az Atlanti-óceánt! Ha érdekel a divat, rajta, szervezz garázsvásárokat, megunt darabjaiddal gyűjts a világ gyermekeinek! Születésnapodon, családi ünnepen szervezz gyűjtést a gyermekek javára! Aztán ki tudja? Akár olvashatnánk, túrázhatnánk is közösen! Találjuk ki együtt, mi az UNICEF Csapat!

Követ bárki lehet. Bárki, aki elkötelezett az UNICEF missziói mellett, bárki, aki szeret tenni, szeret másokat motiválni és szívesen vesz részt az UNICEF népszerűsítésében és az ahhoz kapcsolódó adománygyűjtésben a saját ismeretségi körének bevonásával.

Hisszük, hogy a segítségnyújtás nem csak kötelességünk, de egyszersmind egy közösségformáló tevékenység is, ami egybekovácsolja az azonosan gondolkodókat. Bízunk benne, hogy neked is megtetszik az adománygyűjtés ezen módja és szívesen leszel részese az UNICEF közösségnek!

Az adománygyűjtés módjainak csak a fantázia szabhat határt! Tegyünk együtt a világ gyermekeiért!

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close