Idén november 20-án a Gyermekjogi Egyezmény aláírásának 30. évfordulóját ünnepeljük.

Te is tennél a gyerekekért világszerte, de nem tudod hogy csináld? Gyűjts össze 30.000 Forintot a 30 éves évforduló alkalmából!

Légy kreatív, válassz bármilyen kihívást!

Tűzz ki egy célt magad elé, aminek megvalósítása régóta álmod:

"Elolvasom egy hónap alatt azt a könyvet, amire 10 éve nincs időm!" "Egy hónapig nem veszek műanyag palackos vizet!" "Leküzdöm a tériszonyom és kipróbálom a bungee jumpingot!"

És most itt is egy kiváló lehetőség: már csak pár hét és itt a 6. Blikk Mikulásfutás! Öltözz pirosba, gyűjts össze 30.000Ft-ot és fuss az UNICEF jótékony sportolójaként a gyerekekért! December 8-án teljesítsd a 2,3km-es távot egyénileg vagy induljatok a családdal 700 méteren, és adománygyűjtéssel segíts, hogy minél több nélkülöző gyermeket elérhessünk! Regisztrálj, vedd fel a Mikulás jelmezt és fuss egy jó ügyet támogatva! 

Kihívásod teljesítéséhez kérd családod, barátaid támogatását, de ne csak lelkiekben! Kérd őket, hogy támogassák kampányod, amivel 30 nap alatt 30.000 Forintot gyűjtesz a Gyermekjogi Egyezmény 30. évfordulója alkalmából azért, hogy világszerte rászoruló gyerekeket támogass.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close