A már jól ismert kampányunkat nyárra kissé átalakítjuk. Az eredeti – közeli barátaid megvendégelésével történő - adománygyűjtés természetesen folytatódik, de hátha nyitott vagy valamire, ami kicsit más, kicsit új, kicsit máshogy közösségi élmény, de még mindig főzés, továbbra is baráti társaságban és ahogy eddig is, úgy most is: segítségnyújtás a rászoruló gyermekeknek.

Nyiss éttermet egy napra a konyhádban!

Tudod, hogy hány ismerősöd van Facebookon? Közülük hány emberrel beszéltél az elmúlt egy évben? Volt osztálytársak, csoporttársak, régi kollégák, emberek, akikkel egyszer együtt nyaraltál, de aztán valahogy elveszett a kapcsolat. Mit szólnál hozzá, ha ők jelentkeznének be hozzád egy vacsira? Nyiss a konyhádban éttermet és láss vendégül rég látott kedves ismerősöket!

Segíts gyermekeknek világszerte! Kezdj kampányt!

 

1. Csatlakozz és hozd létre a saját profilod!

2. Tűzz ki egy időpontot, amikor megnyitod saját konyhád pop up éttermét, rakj össze egy menüt, határozd meg az árát és hirdesd meg közösségi oldalaidon arra buzdítva ismerőseid, hogy a régi szép idők emlékére egyenek nálad. 

3. Lásd vendégül a jelentkezőket, rég nem látott ismerősöket, barátokat, rokonokat és a kérd tőlük, hogy a menü árát jótékonyságra fordítva az UNICEF munkáját támogassák a helyszínen vagy az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva itt, a profilodon.

4. Élvezd rég nem látott kedves ismerősök társaságát, miközben segítesz is!

 

Részleteket az FőzzAGYERMEKEKÉRT oldalán, menü javaslatokat az Street Kitchen-nél találsz! 

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close