„Azzal próbálok segíteni, amihez a legjobban értek: a divattal.” (Mihalik Enikő)


Szervezz gardróbvásárt vagy árúsítsd ki megunt ruháidat online és a befolyt összeggel támogasd az UNICEF és Mihalik Enikő lánygyermekekért vívott közös küzdelmét!

"Az első tíz legsikeresebb adománygyűjtőt én magam látom vendégül május 10-én az általam szervezett Pop-Up Store megnyitóján, ahol elsőként válogathattok a külföldi és hazai divattervezők illetve ismert emberek által felajánlott különleges darabok között. Várlak benneteket!" Mihalik Enikő

1. A CSATLAKOZZ gombra kattintva hozd létre saját profilod.

2. Rendezz akár hagyományos vagy online ruha csere-bere bulikat barátaid, ismerőseid körében gardróbod ritkán vagy egyáltalán nem viselt darabjaiból!

3. Légy magadra büszke amiért a világ gyermekeit segíted és teszed ezt a környezettudatosság jegyében!

Ha sok ruhád halmozódott fel, amiket nem használsz már, és az értéküket örömmel fordítod jótékonyságra, CSATLAKOZZ! Itt mindent elmagyarázunk: Fashion4Children

Támogasd Te is az UNICEF lánygyermekekért folytatott küzdelmét, ahogy Mihalik Enikő is teszi.

A nemi megkülönböztetés a diszkrimináció egyik legelterjedtebb olyan formája, amivel már gyermekként szembesülünk. Az UNICEF elkötelezett a nemek közötti egyenlőség előmozdításában és védelmében.

Tegyünk együtt azért, hogy a világ leánygyermekei a mindenkinek kijáró biztonságban és méltóságban éljenek és fejlődjenek!

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close