Annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk neked, sütiket használunk weboldalunkon.

#nagynap

Ha úgy érzitek, hogy a világ szerencsésebb feléhez tartozva nincs semmi, amit házasságkötésetek alkalmából magatoknak kérhetnétek, illetve azt gondoljátok, hogy a vendégeitek is jobban örülnének, ha a köszönőajándékuk jótékony célt támogatna, akkor ez a ti kampányotok!

Jótékony nászajándék három lépésben

Indítsatok saját kampányt!

Regisztráljatok és hozzátok létre profilotokat! Írjátok meg személyes történeteteket, meséljetek arról bemutatkozó szövegetekben, miért érzitek fontosnak, hogy nászajándékok vásárlása helyett adományozásra biztassátok szeretteiteket!

Legyetek aktívak!

Küldjétek el profilotok linkjét leendő vendégeiteknek, kérve őket, hogy az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva juttassák el az UNICEF-hez a nektek szánt nászajándék árát.

Gyűjtsetek akár a helyszínen is!

Ha mégis inkább az esküvőtökön gyűjtenétek, tegyétek bátran! Nincs más dolgotok, mint a nagy nap után feltölteni kampányotokhoz az összegyűlt összeget.

Jótékony köszönőajándék három lépésben

Kezdjetek bele!

Regisztráljatok és hozzátok létre profilotokat! Írjatok egy bemutatkozó szöveget, meséljetek a motivációtokról, arról, miért érzitek fontosnak, hogy köszönőajándékaitok jótékony célt szolgáljanak!

Támogassátok az UNICEF munkáját!

Számoljátok ki, mennyit szánnátok köszönőajándékokra és ezt az összeget az ADOMÁNYOZOK gombra kattintva töltsétek fel adománygyűjtő oldalatokra! Mi cserébe vendégeiteknek adható köszönőlapokkal kedveskedünk nektek.

Vigyétek hírét!

A násznéppel osszátok meg profilotok linkjét, hogy láthassák jótékony ajándékukat!

Amennyiben mégis klasszikus köszönőajándékokban gondolkodtok, 

válogathattok jótékony webshopunk ajándékötletei közül is! 💙

 


Ők már gyűjtöttek!

Ne feledd: jót tenni jó!

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Gyűjtött összeg

{{ current_participant_number }}

Oldalak száma