Minden gyermek megérdemli, hogy felnőjön és bajnok legyen!

Az UNICEF Bajnokaként a világszervezet immunizációért folytatott misszióját támogatom és azokért a gyermekeket küzdök, akiknél a csecsemőhalálozás kockázata kiemelt. Az UNICEF fáradhatatlan munkája ellenére az újszülöttkori halálozások száma még mindig rendkívül magas.

  • Naponta mintegy 7.000 csecsemő hal meg a világon. Ezeknek a kisbabáknak több mint 80 százalékát megfelelő védőoltások és egészségügyi ellátás segítségével megmenthetnénk.

  • Számos várandós anyáknak és újszülötteknek adott oltás segít megóvni a gyermeket életveszélyes betegségektől. Mégis: a nem megfelelő egészségügyi rendszerek, a szegénység és a társadalmi egyenlőtlenségek miatt a világon élő 5 év alatti korosztályban öt gyermekből egyhez nem jut el az életmentő vakcina.

  • Évente több mint 19 millió csecsemő nem kapja meg a szükséges védőoltásokat.

Szomorú, hogy gyermekek szerte a világon még azelőtt életüket veszítik, hogy megszerezhetnék első emlékeiket a szüleikről és a világ szépségéről. Az pedig még elkeserítőbb, hogy olyan betegségek áldozataivá válnak, amelyek megelőzhetőek lettek volna.

Támogass a célom elérésében, hogy az életet jelentő oltóanyagok minden rászoruló csecsemőhöz eljuthassanak! Gyűjtsünk össze 500.000 forintot, amely 12500 gyermek gyermekbénulás elleni védőoltására elegendő!

Talán pont az egyik megmentett gyermek lesz az a bajnok, aki később a következő létfontosságú oltóanyagot feltalálja.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close